TO ENGLISH VERSION
 

LINATOR-SYSTEMET

EDITOREN
TA KONTROLLEN

MULTIPUBLISERING

PDA OG FREMTIDEN

PDA OG FREMTIDEN

Å publisere på de nye håndholdte plattformene er enklere om du velger Linator. Les om fordelene...

Enkel presentasjon på PDA

De nye plattformene for håndholdt publisering er i rask utvikling. Nye generasjoner av mobile terminaler med innebygget mobiltelefon er rett rundt hjørnet. Båndbredden øker drastisk.

Opera har kommet med i utviklingen av mobile nettlesere, Microsoft har en ferdig utviklet Explorer for PDA, men foreløpig følger den kun en tilnærmet html 3.2 standard. Palm og PocketPC kan brukes med Linators PDA-løsning.


Vi forventer rask utvikling av nye versjoner nettlesere for mobilmarkedet. Linator følger denne utviklingen nøye og justerer presentasjonen for PDA slik at den fungerer optimalt etter hvert som nettleserene utvikler seg, og eventuelt klarer å følge W3C*-standardene.

*W3C: The World Wide Web Consortium

XML vil antagelig bli fremtidens format for lagring og datautvikling. Linator er utviklet for å støtte standarden. Vår målsetting er alltid tilgjengelighet.

Cassiopeia PDA med Linator Web
Å lage enkeltstående websteder for PDA uten Linator er et arbeidskrevende prosjekt. Bruker man Linator, er det derimot enkelt å publisere på mobil plattform. PDA-versjonenes oppdateres automatisk samtidig med redigering av standard web, og tilpasser skjermbredde og bredde på bilder.
Les også om AvantGo.

Om du vil lese om Linator på PDA finner du adressene her.